18 Mayıs 2012 Cuma

1 2 3 4 Aşkım Şampiyon!!!

ne kadar mutluyuz seninle

ne kadar mutluyuz bilemezsin
zor günlere katlandık birlikte
zor yollardan geçtik el ele
ne kadar mutluyuz seninle
şampiyon

1 2 3 4 cimbom şampiyon
1 2 3 4 aslan şampiyon
1 2 3 4 işte şampiyon
1 2 3 4 gerçek şampiyon

sanırım biraz geç kaldım şampiyonluk postu için :) aslında kafamdan upuzun, analizli, karşılaştırmalı, bu sezon yaşananları özetleyeci bir yazı yazmak geçiyordu. hatta bir tane yazdım da, ama yayınlamamaya karar verdim onu.
 
kardeşimin totemi yüzünden, yığınla para verdiğim evimdeki lig tv'yi bırakıp, Bakırköy'de bir ocak başında izledim son maçımızı. sonunda gülen biz olduk, hem de ağır bir psikolojik baskı ile çıktığımız rakibin stadında, rakip taraftarın önünde.
 
karanlıktı, değildi, TFF başkanı Fener'e kupa verirkenki gibi gülümsemiyordu, geçiştirir gibi kupa verdiler, yok başbakan talimat verdi (padişah ya) tartışmalarını da yazsam ayrı ayrı 10 post olur ama yoruldum bunlardan da.
 
maç  sonrasında yaşananlar hakkında, tüm bloglarda birbirinden siyahla beyaz kadar farklı olan bir sürü yazı var. benim yazacaklarım da aşağı yukarı galatasaraylıların "yaa evet ya", fenerbahçelilerin "de get", beşiktaşlıların "yiyin birbirinizi" yazısı olur işte. fikrimi de böylece söylemiş olayım yine.
 
ben futbolun masumiyetini özledim çok. şike idi, metristi, siyasetti, o suçluydu, o suçlu ama aslında ondan değil yapılanlar muhabbetleriydi, sidik yarıştırma idi, yönetcilerin kavgası idi, yayıncı kuruluştu filan; bunların olduğu ortamdaki başarıları değil, tatlı rekabetleri özledim ben.
 

işte o yüzden postun başına, masum zamanlarda kalan bu şampiyonluk şarkısını yazdım.

geçen sene ligden düşme geyiklerine konu olan bu takımın bir sene içerisinde toparlanarak ve de güzel oyun seyrettirerek bize bu anlamlı şampiyonluğu getiren takımımıza ve teknik heyete teşekkürler.

Fenerbahçe de elimizden oyuncağımızı aldı Çarşamba günü :) Haklılığı haksızlığı, söylenenleri bir kenara bırakırsak, futbol takımı çok zor bir dönemde aldı bu kupayı. bu yüzden takdiri de tebriği de fazlası ile hak ettiler. hayırlı uğurlu olsun müzelerindeki Türkiye kupası.

umarım gelecek sezon, para babaları için değil, Türk taraftarlar için çok daha güzel geçer.

bu resimler de Florya hatırası...








1 yorum:

cecilia dedi ki...

bir bjkli olarak tebrik ederim, sevdiceğim için o gün gs'liydim ve sanırım bu takıma sempatim başladı :)