9 Mayıs 2012 Çarşamba

2012 sözünü tutar mısın? :)

mayıs ayına girerken bu senenin, bakalım yılbaşı dileklerimiz ne durumda ;)

1- klasik olacak ama sağlık dileyeceğim ben. Annem geçenlerde yine rahatsızlandı, yine ödüm koptu. üstelik artık yanında da olamıyorum sürekli :( Allah beni, eşimi, ailemi, sevdiklerimi korusun, dert verip derman aratmasın 2012'de. Kimsenin acısını yaşamayalım, ben elimde olsa ölüm denen şeyi iptal etmek isterdim ama madem gerçekçi olacağız, ani ölümlerden, beklenmedik acılardan uzak bir yıl olsun 2012, olur mu?


sana küsüm bu konuda. hiçbir şeyi olmayan anneannemi aldın benden, hala içim yanıyor :(
annem yine hastalandı, çok şükür ki atlattık. Babacığım da kalbinden by pass oldu, neyse ki onu da atlattık. ama daha iyisini yapabilirsin di mi ? yine de şükür diyelim, beterin beteri var derler.

2- ikinci dileğim kendim için değil. bu sene canım kardeşim, canım arkadaşım Şerom, tribün dostum Semacanım evleniyor. yine aynı zamanda Tubitos ve Pembe Mor Alg'i de unutmadan, evlenecek olanlara, benimkinden kat kat daha güzel bir düğün (kendiminki çok içime sinmişti de :)) ve ağız tadı diliyorum.

e hiçbiri evlenmedi henüz ama az kaldı az, şüphem yok bu dileğim gerçek olacak :) haftaya semacanın düğünü ile başlıyoruz ;)

3- bu dileğim de kendim için değil. ismini vermeden söyleyeceğim iki çok yakın dostum, direk çekirdek ekibimden iki kişi, bu sene anne olmayı planlıyor. Umarım 2012'de hayallerine kavuşurlar, bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar bu yıl. artık yetişmeyenler de, 2012'de güzel bir hamilelik dönemi geçirir ve 2013'de anne olurlar tabii.

Efenim henüz yılın ilk yarısı dolmadan, 12'den vurduk bu dileği. her iki arkadaşım da şimdi anne adayı, bebeklerini bekliyoruz şimdi, hepimizde ayrı heves :)

 
4- Eşim kariyer planında değişiklik istiyor. Benim kariyerimi değiştirmem için geç, zaten öyle bir planım da yok. o yüzden 2012'de kendi adıma stabilite, eşim adına güzel fırsatlar diliyorum.

konu ile ilgili gerkeli adımları atıyoruz, bu dilek, diledim oldu dileği değil, elimizdne gelenleri yapmaya başladık, hayırlısı :)

5- Yıllardır araba almak isterim. Bazen her zaman bir aksilik çıkmasında bir hayır var mı diye düşündüğüm oldu. Eğer hakkımda hayırlısı ise bir Toyota Yaris veya Auris istiyorum 2012'den :)

bunu yapacağım sanırım ya, 1-2 ayı kaldı ;)

6- 4 arkadaş ortak milli piyango biletleri aldık. hepimizin hayat kurmanın ilk başında emekleyip duruyoruz. bizi şöyle azıcık ivmelendirecek bir şeyler çıksa süper olur :) çok değil bir sonraki dileğime peşinat olsa yeter :)

başka baharlar diyelim, elde ettiğimiz 60 TL'lik amorti-son iki rakam da bu ay eridi.


7- Bir evim olsun istiyorum. yani makul bir faiz ödenecek bir borca girsem de yeter. işte peşinat lazım, o da 6 numaradan gelse süper olur. ama elzem değil, 2013'e kalabilir bu dilek:)

bunu geçtik. sadece evimden memnun olmadığımdan, daha fazla kira vermeyi göze aldım ve ev değiştirmeye karar verdim. e bu dileği de sanırım 2014'e almış olduk ;)


8- 2012 yılında hiç ek hesaba girmeyelim istiyorum. çok basit görünebilir ama psikolojimi bozuyor bu durum, ne olur eksi bakiye görmeyeyim hesabımızda artık :)

Mayıs itibari ile %80 oranında başarı sağlanmıştır, oley oley oley!


9- Eşimle balayı hariç tatil yapamadık biz. Bu sene bir kayak, bir yurtdışı, bir de yaz tatili diliyorum. Sanırım bu da 8. maddeyi zora sokuyor, e dilek bunlar yani, ben dileyeyim de :)

Kayak tatili : Yapıldı
Yurtdışı tatili : 2 gün de olsa Londra'ya gidildi.
Yaz tatili : e daha yaza var ;)
8. madde 4-5 ay ötelendi, amaaaan bu madde daha önemli idi zaten, hıh!


10- Daha düzenli bir insan olmak istiyorum. 2012 yılına, 2011'de biriken tüm işlerimi bitirerek, temiz temiz girmek istiyorum.

Tüm işleri bitirerek girdim de, 4 ayda yine her şey karman çorman oldu. Yok benden bu konuda adam olmaz.


11- Çok sevdiğim ve bir türlü yüzüne şans gülmeyen 4 arkadaşım var. 2012 onların senesi olsun, hayat arkadaşlarını bulsunlar, istedikleri işte olsunlar. 2011 bana ne getirdiyse, 2012 de onlara daha iyisini getirsin.

bu konuda bir tanesinden ümitliyim. evet evet başarabilirsin boncuğum az kaldı, bari %25 tutturacağım senin sayende :)


12- Galatasaray şampiyon olsun, şampiyonlar ligine katılsın, elenmeden 2012'yi tamamlasın. İçinizden e CL şampiyonluğu dile dediğinizi duyar gibiyim, yok onu 2012 sonunda dileyeceğim, malum yıl sarkıyor :)

valla kendi elleriyle resmen verdiler şampiyonluğu. bu konuda sinirli, üzgün, stresli değilim. sezon başı play off sistemi var dediler mi? dediler. 9 puan fark atsak kaç yazar atmasak kaç yazar, oyun içinde kurallar bozulmaz (bu sene için ironik bir söz, her türlü kural bozuldu ama...)

 Cumartesi şampiyon olursa çok mutlu olurum. Olmazsa da üzülürüm, son maça kadar lider gelip son gün giderse tabii. ama yine de bu dileğim için de tatmin oldum ben bu sene.


valla 2012 Eylül gibi bir sınav daha yapacağım, ayağını denk al, bir şeyler daha yap!!






4 yorum:

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

valla canım biliyosun her birimiz böyle bir liste yapmıştık benim de senin gibi durum değerlendirmesi yapasım var ama açıkçası gözüm yemiyo... ama senin listenin ohoooo %60 tamam bence... bu arada biz de sizin gibi 1-2 ay sonra araba alacağız inşallah, ikimiz de alırız da bir güzel gezeriz fink fink :DD

Yasmin dedi ki...

Dileklerin yılın geri kalan kısmında daha da katlanarak olsun inşallah canım....

oZ dedi ki...

2012 güzel olduu! en azından şu ana kadar iyi gidiyor Ayşee! :) Tütütü maşallah!

oZ dedi ki...

Merakla şampiyonluk postunu bekliyorum Ayşeee!! Tribünleer ayakktaaa???? :)))