21 Mayıs 2012 Pazartesi

Bu hafta sonu biz...


Geçen hafta Perşembe Emre'nin annesi ve babası geldiler İzmir'den. bu tarihi not edelim, onları İzmirlerinden çıkarmak zordur. Nişan, nikah ve de bu işte, toplamda 3 kere geldiler şehrimize. evimizi de ilk ziyaretleri oldu tabii.

valla keyfim yerinde, elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor kayınvalidem. ilk gün utandım, sıkıldım filan ama sonra saldım, olay "anne acaba şunu mu pişirsek" e döndü şu an, oh valla ev de toplu kalıyor, temiz oluyor, raflar düzenlendi, bulaşık olmuyor hiç mutfakta, iyiyim baya yani;)

Cumartesi günü, kayınvalidem erkenden kalktı giyindi, niye mi? çünkü Cuma gününden stada götürürüz seni demiştik. nasıl bir heves, çocuk gibiydi resmen. önceden söyledim mi bilmem, Emre'nin annesi benden beter fanatiktir, hani futboldan da anlar, öyle boş konuşanlardan da değildir :)

Neysem efendim, arabası olmayan garibanlar olarak, metro ile gittik stada. ama stadın metrodan girişi kapalıydı? herhalde resmi tatil diye kapalıdır dedik, ama işin aslı öyle değildi. TEM'den üst geçitten gititk ki, bizim store açık gayet de. bu metronun kapalı olmasını sonradan anlamlandırdım ben.

neyse store alışverişimizi yaptık, atkılar, t-shirtler, kupalar alındı :) resimlerimizi de çekildik;)

 

 

Stada girmemize sağolsun bir görevli yardımcı oldu. Emre ne dedi de ikna etti bilmiyorum ama anneye maç izlediğimiz tribünü gösterebildik. o kadar mutluydu ki kadıncağız, ağlayacaktı nerdeyse.

Bu arada statta çalışmalar var. öğrendik ki, AKP'nin genel kurulu burda yapılacakmış bu hafta sonu. Statta genel kurulun ne işi var di mi? bu stat Galatasaray'ın değil, üst kullanım hakkı bizde. e spor dışı müsabakalarda da paşa paşa kullanıyorlar işte stadı. hani konser de oluyor hesabı yapanlar var ama nerde görülmüş bir stadyumda bir siyasi partinin genel kurulunun yapıldığı?

Sonra yol boyunca gördüğüm "Arena'da büyük buluşma" afişleri anlamlandırdım. açılışında ıslıklandığı stadı özellikle seçmiş olmalı... tiksiniyorum.

Bu tatsız konuyu gündemimize almamaya çalışarak boğaza gittik stattan. Yeniköy'de nargile ve çay keyfi, evimizde yerine rakı balığa bıraktı ;)

Bugün de misafirler, kendi kendilerine Sultanahmet keşfine çıktılar, umarım kaybolmadan gelirler valla :)

ve haftasonunun en güzel gelişmesi : 4 yıldır omuz omuza Galatasaray şarkıları söylediğim (aslında 4 yıldır tanıdığım :))  Semacanım, dün akşam evlendi. çok ama çok güzel bir gelin olmuştu:) Allah ömür boyu mutlu etsin inşallah. ne yazık ki resim alamadım, ama onun şerefine ikimizin bu en sevdiğim resmini yayınlamak istedim. eh artık, deplasman seyredilecek hane sayımız iki oldu;)






3 yorum:

tubitos dedi ki...

canım kayınvalidenle ortak bir zevkiniz olması ne güzelmiş, maşallah :)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

valla kayınvalideler arada gelmeli bence bizim de rahat olmaya yemeği temizliği düşünmemeye hakkımız var değil mi ama :D

lamore del calcio dedi ki...

tubitos, valla öyle şekerim, süper bir şans benim için :)

hamide, aynen. annemin evinde olduğu günlere döndüm, bugün de çamaşırları yıkamış, bayağı iyiyim he :)