14 Eylül 2011 Çarşamba

bu gece son...

evde son gecem.

nikahtan sonra kendi evimize geçmemiş olmamıza şaşırabilirsiniz ama ikimiz de çalışıyorduk, düğünümüz olacaktı ve biz evliliğimize balayı ile başlamak istedik.

yani baba evindeki son gecem benim bu gece.

annemle babamın yanında pek oturamadım, odama kaçtım, duygusallaşmaktan korktum çünkü.

acı tatlı anılarla eskimiş eşyalarımı, dilleri olsa konuşup neler anlatacak bu duvarları bırakıp gidiyorum yarın.

yatağında son kez uyuyacak olmak garip bir duyguymuş, acı değil ama hüzünlü.

annem işten geldiğimden beri "bu gece misafirsin kızım" diye takıldı bana.

evet gidiyorum bu evden yarın. kardeşim ve Emre ile İzmir yolculuğumuza çıkacağız, inşallah düğünümüzü de yapıp tatile gideceğiz sevgilimle.

odamda hala benim eşyalarım var, çoğu şeyi taşıyamadım henüz, artık yavaş yavaş yapacağım dönünce. zaten seneye de annemler taşınıyor burdan, kardeşim ve müstakbel eşi oturacak; belki bu oda onların oturma odası veya çocuk odası olacak, bilmiyorum; ama çok garip bunları düşünmek; hayat nelere gebeymiş meğer.

evim, odam, yıllarımın geçtiği parkeler; ben sizi özleyeceğim çok, lütfen siz de benden kalan izleri hep taşıyın olur mu??

7 yorum:

tuem dedi ki...

bu yazıyı okuyunca odama şöyle bir baktım gidici gözle haklısın insan hüzünleniyor ama sen sevdiğin adama kavuşacaksın ikinizin bir dünyası iki ailesi olacak ve aşk yuvanız da musmutlu yollar geçireceksiniz.Düğünün çok güzel geçmesi dileğeiyle hatta okursan düğünden önce adımı yazar mısın? :)
çok ama çoooookk tebrik ederim
tuba :)

gülümse dedi ki...

yemin ederim burnum sızladı, gözlerim yaşardı:(((ben de mi böyle olacam yaaa:((( hani o şarkıda hep kulağımda çınladı,; "bu gece son..."

lamore del calcio dedi ki...

tuba, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. ismini elbette yazarım :)

gülümse, ya ben iyiydim aslında ama tam uuyacağım vakit hüzünlendim ya, ne biliyim annem hasta benim, onu bırakmak, geceleri kontrol edememek; haftasonları onlaırn kahvaltı sesleri ile uyanmamak filan; bunları düşününce ağlamaklı oldum:( hayat seçimlerden ibaret, orası da benim evim olacak şimdi. hayatta rolünü değiştiriyorsun resmen, bir evin çocuğu iken, bir evin hanımı oluyorsun; ilerde senin çocukların oluyor filan. neyse hüzünlenmeyelim daha fazla :)

Çeyiz Kız dedi ki...

of ama oldu mu şimdi sabah sabah bunu okumak :'( Allah seçimlerimizden bizi pişman ettirmesin inşallah...

pembe mor alg dedi ki...

tatlım nasıl kötü oldum ya..canm benim hayatın değişmeyen kuralı bu malesef..senin için yeni bir hikaye başlıo bak ne güzel annenede geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin

tubitos dedi ki...

canım benim çok hüzünlendim okurken kendim yaşayınca nasıl hissederim kim bilir.. inşallah çok çok mutlu olursun..

bireflatunölüm dedi ki...

cnm benm, nsl duygulandım bilemezsin, ne deyim mutlu bir yuvan olur inş

http://laminapropria.blogspot.com/