6 Eylül 2011 Salı

gelinliğim artık odamda :)

eveeet dün omuzladık geldik Emre ile onu. odamın köşesine asılmış halde, giyilmeyi bekliyor şu an gelinliğim :)

dün malum doğum günümdü. iş yerinde ufak bir kutlama yapıldı, facebook mesajları aldım epeyce, telefonlar aldım, sevgilim güller gönderdi, çok çok güzeldi elbet ama akşama gelinliğimi alacağım duygusunu bastırmadı hiçbiri.

biraz buruk gittim gelinlikçiye, birkaç arkadaşıma demiştim, gelinliğimin son provası diye, ama kimse ilgilenmez görünmüştü, oysa orası burası eğri mi diye bir baksınlar istemiştim. yine de hiçbir şey hevesimi kıramazdı elbet :)

Emre'ye de provadan sonra gelmesini söyleyip- bu kadar başardık, artık nikahta görsün ilk beni gelinlik içinde- gittim Pronovias'a.

Dilek gelinliğimi getirdi, nasıl giyeceğimi gösterdi, giydirdi. soyunma odasında askılardan biri bol göründü gözüme, durun bir dışarı aynalara gidelim deyip perdeyi açtı ve tüm gün provama kayıtsız kalan 3 tane çılgın arkadaşım elinde minik bir starbucks pastası ile beni bekliyordu, başladılar doğum günü şarkısı söylemeye.

Allam zaten duygusalım, başladım ağlamaya, çok salak bir andı gerçekten :) Ankara'da yaşayan Umutumla, Emre ile organize olup ayarlamışlardı bunu. ellerinde bir de aysho hediye paketi vardı, içindekini söylemeyelim neyse :p

pasta mumu da ayarlayıverdi pronovias, üfledim, eşimle güzel bir hayat diledim. sevdiklerim yanımda olduğu için bir kez daha şükrettim.

sonra Emre de geldi, Alfa'mı aldık ve eve getirdik; ikinci bir emre kadar odaya girişleri yasakladım :) hele kına günü direk kilitleyeceğim odamın kapısını.

ay mutluyum yaaaaa...

7 yorum:

gülümse dedi ki...

ayyy tatlım doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yaşlara inşallah.çok güzel bir süpriz yapmışlar sana ben de burda duygulandım gözlerim yaşardı inan ki.gelinliğini de kimmmmselere gösterme sakınç.ben de bu konuda takıntılıyım:)

Hestia dedi ki...

Böyle durumlarda ne denir hayırlı olsun mu:)) eğer öyleyse hayırlı uğurlu olsun gelinliğin, yeni yaşın, yeni hayata attığın adımların..Ben de bugün ilk provama gideceğim, heyecanlıyım:)

pembe mor alg dedi ki...

oh ohhh süper çok merak ettm şimdi gelinliğini

lamore del calcio dedi ki...

Gülümse, aynen öyle. herkes beklesin ve üstümde görsün artık. hani sır da değil, modeli belli yani:)

Hestia; ilk prova da süper heyecanlı bir şey. aman diyim hafiften makyaj yap, kendini daha güzel hissediyor insan :) teşekkürler canım

pembe mor alg; canım pronovias'ın Alfa modeli. artık makyajlı, süslü halim için birkaç hafta bekliceez :)

gelinyolu dedi ki...

inan ben de senin kadar heyecanlandım.. gelinlik, hediye paketi, pasta insan nasıl ağlamasın yaaa.. salak malak boşver iyi ki ağlamışsın, mutluluk gözyaşları onlar :)

Taranis dedi ki...

Canimm ya yogunluktan simdi bakabildim bloguna gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun cok mutlu olun Emreyle..
Ne kadar degerli arkaslarin var hep boyle guzel gunler gecirmenizi diliyorum tatlim.
Gelinligininde sorunsuz bir sekilde hallolmus oldu super bir duygu o gercekten bende dun yasadim o ani:)gule gule giyiniverelim cumartesi :)))

lamore del calcio dedi ki...

@ gelinyolu, ağlamalarım bu akşam devam edebilir :)

@taranis, teşekkürler canım. senin prenses gelinliğin de çok yakışacak eminim :) eveeet kocaman gülücüklerle giyeceğiz gelinliklerimizi