5 Eylül 2011 Pazartesi

haberler haberler haberler...

günü gününe yazmayı çok istesem de olmuyor, olamıyor :) o kadar büyük bir koşturmadayım ki, malum...

peki ben ne yaptım bu bayramda?

cumartesi sabah erkenden düştük yola ve İzmir'e gittik, Forum Bornova'da dolanıp, Alsancak'daki şık butiklere girdik. ve İzmir'deki ilk günümüzde, Emre'nin İstanbul'da beğenip bedenini bulamadığı gömleği ve de benim İstanbul'da çok beğenip numarasını bulamadığım ayakkabıyı bulduk.

Nine west'i seviyorum, bir kere buçuklu numaraları var, ve de "bride" diye koleksiyon da yapmış. şahsen İnci, Hotiç, Kemal Tanca'da pek seçenek göremedim ben. neyse burda bir ayakkabıyı çok beğendik ama ne yazık ki ayağıma uyan numarası yoktu İstanbul'da, eh ayakkabı sezon sonu, indirimli filan, bırakmamışlar tabii. ama ne oldu? Alsancak'ta kalabalık olmayan, sessiz sakin bir pazar günü (sevgilim herkesin Çeşme'de olduğunu, bu yüzden boş olduğunu söyledi :)) buluverdim ayakkabımı.

resmi aşağıda, bu ayakkabıyı nikahımda kullanacağım. düğünüm için ise hemen yanında görülen sarı ayakkabılarımı yaptırdım ve geçen hafta teslim aldım :)

 

sonraaaaa, İzmir'de gezerken, kınaya giyeceğim elbiseyi de buldum. tamam annem uzun, kırmızı bir şeyler dedi ama ben gittim ve siyah, straplez ve mini bir elbise aldım, napıyım :) artık elbise, nikah sonrası huzurlarınızda;)

izmir turumuzda eski foça'da balık, yeni foça'da dibek kahvesi de vardı tabii. hafiften dinlenerekten geldim geri. hemen evin işlerine koyuldum. küçük evimizde, ikea ve koçtaş dokunuşları yaptık, fonksiyonellik kazandırdık. mesela mutfağımıza bir bıçak kaşık askılığı, açılır kapanır bir masa ve iki minik tabure, havlu askısı filan ekledik, gözüme çok şirin görünüyor şu an :)


sonra banyoya da bir dokunduk, ikea dolap, raf (tamam burda raf henüz yok, kesilmeyi bekliyor ama dolabın hemen altında yeri mevcut), aynalar, koçtaştan sabunluk, etajer, diş fırçalık; eminönü'nde saç kurutma makinesini asmak için zımbırtı, her şeyi monte ettik. lavabonun altında deterjanlar için bir sepet, aynı hasırdan bir kirli sepeti ve makine üstü süs havlusu sepeti ve yine hasır kutu yerleştirdim. küçük bir alan daha verimli kullnılamazdı doğrusu. burda gözü tırmalayan tek şey şu sarı- kırmızı havlular, napalım serde fanatiklik var :)


gelelim yemek masası ve konsolumuza:) bunları Lazzoni'de görür görmez vurulmuştum, artık bizimler. montajında ufak tefek sorun çıktı ama düğün sonrası eğileceğim bu konuya :)



salon koltuğumuz :)




küçük kırmızı odamız :)


vee annemin kokoş örtüsü ile süslü odamız, bu örtüyü bir ara yok edeceğim :)



bunların dışında ufak bir tuvaletimiz ve bir de ütü/ardiye odamız var, onların resmini çekememişim.

işte ben bayramda evi bu hale getirdim, çook yorucu oldu ama değdi :)

akşam gelinliğimi teslim alacağım, yarın saç provam var, perşembe günü kına gecemiz. bugünler ne çabuk geçti de zaman geldi, inanamıyorum şu an, çook heyecanlıyım :)

12 yorum:

Fulyanna dedi ki...

Bayramda buralardaymışsınız ne güzel ya :)

Bu arada canlı canlı ev resimleri,alınanları edilenleri takip etmeyi çok severim çok keyifli bi posttu aldıklarınızı güle güle kullanın eviniz çok şirin olmuş :)

lamore del calcio dedi ki...

çok teşekkürler Fulya hanım :)

Bu arada soyisimlerimizin aynı olduğunu daha önce söylemiş miydim? gerçi hafta sonu nikahım var ama ben yine de bu soyisimi de tutacağım elbette ;)

gülümse dedi ki...

lamore del calcio ayakkabıların çok güzellll güle güle giyin tatlım.evin de çok şirin olmuş yaaa:)küçük müçük, iki gönül bir olduktan sonra gerisinin önemi yok,Allah güle güle oturmak nasip etsin.öptüm xoxo

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

canım selam çok güzel bi post olmuş ya :) evinize bayıldım biz size maç izlemeye gelelim ya bi derbi izleriz birlikte :DD neyse şekerim kuaförle ilgili haberlerini aldım süper ötesi mutlu oldum... ben hala eskişehirdeyim biliyosun çarşamba burada düğün var :))

Fulyanna dedi ki...

Evet evet o yorumunuz bende var ben üşengeçlikten bloğumda pek çok yorumu henüz onaylamadım da bi ara hepsine dönücem tek tek :)

evet ya soyismimiz çok güzel,soyadınızı da kullanmanıza izin veren bi eş bulmanız da sizin şansınız ne güzel olmuş :)

Çeyiz Kız dedi ki...

amanda aman maşallah evinize canım.Allah sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmanızı nasip etsin.

http://ceyizkiz.blogspot.com

pembe mor alg dedi ki...

sanki evinde dolaştım durdum ne kadar sevimli olmuş öle ya canm evlenmek çekti:)mutlulıklar tatlım keşke yardım edebilsek sana böle uzaktan sadece izleyebilioruz

Taranis dedi ki...

Canim hersey cok guzel gorunuyor.ben sari ayakkabilarina bayildim bide:)onlar ne sevimli sey oyle:)cok guzel olucak hersey canim ama artik gelsin:)))bekle bekle olcez :)
Bu aksam kinam varr ay heyecanliyim sanirim:)

lamore del calcio dedi ki...

gülümse,

çok teşekkür ederim :) bir evi sevgi ile döşersen güzel olurmuş, ben bunu gördüm :)

Hamide,

Bence müthiş bir gelin olacaksın. Eskişehir'de de İzmir'de de. Haberlerini alacağım canım kuaförden, sen de benden selam ilet :p

Çeyiz kız,

Çok teşekkür edeirm canım. benzer postlarını dört gözle bekliyoruz.

Pembe mor alg,

kalpler bir olsun de mi :) sen de umarım tez zamanda aynı şehirde olup eşinle böyle bir yuva kurarsın.


Taranis,

canım benim, kına bugün di mi? ay çok heyecanlı. ya snein bitiyor bu hafta, benim bir telaş da haftaya:) Kına da perşembe benim. her şey güzel olacak, olacak, olacak. En çok da fotolarını merak ediyorum, Aylin'e de söyledim hatta:)

gelinyolu dedi ki...

canım ya ne güzel halletmişsiniz her şeyinizi, maşallahh.. bu arada gelin ayakkabımız aynıymış, çok severek giydim ben, güle güle kullan :)

Ve Lazzoni yemek masası ile sandalyelerimiz de aynı, mobilya zevklerimiz aynı demek ki, ben de çok seviyorum modern, genç işi mobilyaları :)

Mutfaktaki Esse baharatlık gözümden kaçmadı :)

Haa unutmadan sarı ayakkabıların çok tatlı olmuş canım ya, sonradan da çok rahat kullanabilirsin.

Kına elbiseni de çok merak ettim, kesin onu da çok beğenirim.. ne de olsa klasik kırmızı değilmiş :)

Heyecanlı günler, ne güzel :)

lamore del calcio dedi ki...

Gelinyolu, evet görmüştüm Lazzoni moblyalarını, öyle bir postun vardı. ben bunlardan başka konsol ve yemek masası beğenemedim, gelmelerini tam 2 ay bekledim :)

bu arada bence bu ayakkabılar, piyasadaki en sade ve asil beyaz gelin ayakkabıları, şimdi taradım bloğunu paylaşmışsın sen de :) nine west'te 5-6 model vardı ya, buna resmen takıldım kaldım ben, Emre de öyle, bulduğuma çok sevindimm:)

bu arada mutfaktaki baharatlık Bernardo, ama Esse de aynısından satıyor, geçenlerde gördüm ;)

tubitos dedi ki...

canım allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah. mutfaktaki bernardo dokunuşların gözümden kaçmadı değil ailecek seviyoruz :)