26 Eylül 2011 Pazartesi

işte geldim burdayım :) düğünüm...

eveeet ben ve AGEP kabarcıklarım yeniden burdayız işte. Evdeki internetimiz sorunlu, bu sebeple ofisten yazabiliyorum bu postu.

düğünümüz çok güzel oldu. ufak tefek aksilikleri çok takmadım açıkcası.

sabah erkenden Aylinle Alsancak Ayka Kuaförde buluştuk. Aylincim, makinesi elinde başladı çekmeye beni.

bir gün önceden prova yaptırmıştım, ve onca kararsızlıkların ardından saçımı yarım toplatmaya karar vermiştim. saolsun, kuaför istediğime çok yakın bir şeyi yaptı saçıma.

kuaförde üstümde gelin tshirtüm ve bir de kotum vardı. ben hazırlıklarımı yaparken kız arkadaşlarım uğradılar yanıma.

bu arada elimde fotolarla bugünü anlatmayı isterdim ama sabırsızım işte, fotoğraflar elime geçmedi henüz, artık geçince ayrı post yaparım di mi :p

kuaförde işimiz bitince, umut ve şerocumla swiss otele giyinmeye gidecektik, ama damat bey takıldı trafiğe. çiçekçiden bu tarafa bir türlü gelemiyorlardı. bu arada çiçekçimizin de son akşam değiştiğini eklemeden geçemeyeceğim, her işimizde olduğu gibi :)

baktık ki gelin arabası yok ortada, Aylin, Umut, Şero, ben ve kocaman duvağım kordondan yürüye yürüye swiss otele gittik, evet yolda kafasında duvakla yürüyen ve tshirtünde "gelin" yazan kişi, ben :)

swiss biraz bekletti, o arada Emreler de geldi ve hazırlanmak üzere odamıza çıktık. hazırlıklarımızın ardından otel bahçesindeki birkaç kareden sonra, karşıyaka'daki iskeleye verdik rotamızı. o da ne? bizim salaş iskele, restauran olmuş, önünde de fotoğraf çekimi için bekleyen 2 gelin damat :) beklemeyi göze alamazdık, iskelenin dışından birkaç poz alıp, Yeni Foça'nın Kozbeyli köyüne gitttik.

İnanılmaz keyifli bir çekimden sonra, düğün yerine gittik. tabii ki girişte duvağım çalılara takıldı, ne bekliyordunuz benden :) ama giriş müziği doğruydu, Can Atilla'dan "Rumeli Hisarı'nın Yapılışı" çalıyordu.

vee ilk dansımız : "Sen Benim Şarkılarımsın"

düğünün gerisini pek hatırlamıyorum. hiç oturmadan, deliler gibi oynadım da oynadım. neyse ki uzun duvağımı  çıkarınca, yerine kullanabileceğim taç vualet arası bir şey bulmuştum İstanbul'daki son günümde;)

ayakkabılarımı çıkarmayı da unutunca, ve de gelinliğimin kuyruk toplama mekanizması (her açılışında bir kız arkadaşıma koşuyor ve toplatıyordum) da bozulunca, bir de üzerine halay çekince bildiğiniz düştüm. apar topar kaldırdılar beni ama sandalyeye oturmaya çalışırken bu defa da yere oturdum, ölüyordum yorgunluktan :) ama pes etmedim, ayakkabısız çıkıp oynamaya devam ettim.

bu arada Emre de zeybek oynadı, hep ekiple, hem arkadaşlarıyla hem de bizim Umut'la :)

pastamızı "Shantel-Disko Boy" eşliğinde kestik.

ve en sonunda "Bütün Kızlar Toplandık" eşliğinde, çiçeğimi fırlattım. çiçeğimi en küçük kuzenim kaptı, evet biraz terslik oldu ;) bu arada fırlatmak için hazırlattığım çiçek yerine asıl çiçeğimi fırlattım şaşkınlıktan, neyse ki nikahtan kuruttuğum sarı kırmızı çiçeğim duruyor :)

onca yorgunluktan sonra otele döndüğümüzde saat gece 1:00 i geçiyordu.

her şey çok güzeldi, çok içime sindi, hayatımın açık ara en güzel akşamı idi düğünüm.

Allah herkese bu kadar içine sinen bir düğün nasip etsin.

aşağıda ise Aylin'den elimde olan tek kare var. diğerleri ise eşin dostun çektiği fotoğraflar ;)













11 yorum:

gülümse dedi ki...

tatlımmmm gözlerinin içi gülüyor resmen yaa,çok duygulandım şimdi ama:)Allah bir ömür boyu mutlu,mesut etsin sizi...

gelinyolu dedi ki...

şekerim allah mutlu mesut etsin :) sarı şemsiyeli fotoğraf çok tatlı görünüyor, devamını isterizzzz :)

http://gelinyolu.blogspot.com/

pembe mor alg dedi ki...

ay süperrrrrrrr ya canm benm mutlulklar..başka resmde bekliyorumm

tuem dedi ki...

süperr geçmiş düğün allahım hep mutlu etsin sizii çok eğlenilmiş güzel olmuş :)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

canııım allah mesut etsin sizi de ne güzel seninki de içine sinmiş allah bir ömür mutlu etsin sizi :)) fotoların devamını bekliyoruz şekerim..

Taranis dedi ki...

Canım hersey nekadar güzel görünüyor öyle...

Sen çok güzel olmuşsun ve cok güzel yansımış enerjin resimlere

Çok mutlu olun, herşey gönlünüzce olsun Ayşecim...

Kocaman sevgiler

lamore del calcio dedi ki...

gülümsecim, darısı başına demek istiyorum, ismin silindi hem nikahta hem düğünde canım :) çok teşekkürler

gelinyolu, gördüğüm en güzel gelinlerden birinden bunları duymak ne hoş, çok saol canım:)

pembe mor alg, düğün için darısı başına canım, daha var gerçi ama bu hazırlık sürecinin tadını çıkarmaya bak, inan bitince insan boşluğa düşüyormuş:) teşekkürler

tuem, kocaman bir amin ve teşekkürler :)

hamide, saol canım. valla fotoğraf çekme konusunda senin kadar aktif değilim ama fcekmece fotoları gelecek, coming soon :) ay ne güzel hep beraber evlendik

taranis, senden haber almak ne hoş:) allah ikimizin de içine sindirdi şükürler olsun. aynı dilekleri senin için diliyorum Pınarcım...

S&A dedi ki...

Canımcım ilk resim nasıl güzel öyle ;) Süper çok şanslısın cidden böyle bir fotoğrafçın olduğu için..Düşmen kötü olmuş ama eminim sen onu da enerjinle eğlenceli hale getirmişsindir.Bir ömür mutluluklar bizimle olsunn ;))

tubitos dedi ki...

canım benim ne kadar mutlu görünüyorsun öyle. inşallah hergün daha da artacak mutluluğunuzla bir ömür beraber olursunuz. tebrik eder öperim kuzumu :)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Allah bir ömür mutlu mesut etsin sizleri..

lamore del calcio dedi ki...

S&A, valla düşmeme hala ve hala gülüyorum, yani olmasa iyi olurdu ama napıyım, yorgunluk, mutluluk sarhoşluğu hepsi üst üste geldi :) videolarda yok ama o an damattaymış kamera, sevindim :) saol canım

tubitos: darısı başınaaa, az kaldı azz :)

pembesinti: saolasın ;)