14 Eylül 2011 Çarşamba

yardıııım!!

resmen evli bir bayanım evet, ama biliyorsunuz hala düğünüm olmadı.

profesyonel fotoğraf çekimlerim de yapılmadı.

aylardır, düğünde saçlarımı küt kestireceğim diyip duruyorum, etrafımda annem, kayınvalidem, arkadaşlarım ne derse desin kulak tıkadım, üstelik içten içe küt saçın bende yapışacağını bilmeme rağmen, kabullenmedim. ne zamanki az zaman kaldı, gerçeklerle yüzleştim.

dün kuaföre gittim, yapışır dedi, diğerleri de öyle.

topuz pek sevmiyorum, nikahta yaptım ama yine dağınık bir şeylerdi. küt saçımı seviyorum ama eğer 1. saatte yapışırsa çok üzülürüm :(

aşağıdaki modelleri hep düşündüm durdum. ince telli ve az saçlı birisi için yorumlarınıza açığım.











yoksa hiç risk almayıp, kestirmeyip dağınık topuza veya yarım topluya mı dönmeliyim???

8 yorum:

gülümse dedi ki...

ben 5. resmi hep sevmişimdir,çok sevimli görünüyor.ama kızın saçları daha kalım telli gibi o yüzden kabarık duruyor.dağınık topuzun nasıl oldu nikahta,hemen söndü mü dayandı mı?hemen sönmediyse resimdeki saçı da kaldırabilir diye düşünüyorum.çünkü saç kısaldıkça diplerini aşağıya doğru çeken unsurlar ortadan kalktığından daha kabarık durabiliyor.

lamore del calcio dedi ki...

nikah salonu klimalıydı, pek sönmedi valla, ama yapan kuaför aşmıştı kendini :)

sanırım haklısın burda en olabilir resim 5 teki:)

sanırım izmire uzun saçla gidip, cuma günü konuşcam bu konuyu kuaförle ordaki:)

Hestia dedi ki...

Sana şöyle bişey önersem; bence saçlarını kestirme eğer hep hayalinse küt saç, kuaförünle konuşup kahkül yaptırmayı dene küt bir şekilde saçlarında dağnık topuz olsun yine çok sevimli durur istediğin gibi.

Çeyiz Kız dedi ki...

cnm tabi içinden nasıl olmak geliyorsa öyle yaptır derim ama saçların ince telli ise çabuk sönerse bu defa hoş görünmez gibi geliyor banada. Ben olsam zaten stresin had safhada olduğu bu zamanlarda böyle bir riski alamazdım :)

pembe mor alg dedi ki...

canm bencede 5.resim

Turta Tadında Yaşamak dedi ki...

sac kestirmek riskli geliyor bana.. bence de dagınık topuz ve uzun kahkullerle istedigin kut saclı gorunume kavusabilirsin sanki cnmm.. Kendini nasıl güzel hissediyorsan onu yap aslında.. Çok fazla fikir almak da kafa karıştırabiliyor:)

lamore del calcio dedi ki...

arkadaşlar teşekürler yorumunuz için. bugün fotoğrafçıma da danıştım, kuaför yapışır diyorsa risk alma bence dedi o da. sanırım nikahta dalgalı olan dağınık topuzumu düğünde düz saçla yapılmış, önden kahkül bırakılmış topuza çevireceğim. bakalım nasıl olacak, göreceğiz :)

tubitos dedi ki...

canım bence de kestirme kuaförüne kulak ver..