7 Nisan 2012 Cumartesi

önce sağlık olsun da...

hani başımıza kötü bir şey geldiğinde, bir şeye gereğinden fazla para ödediğimizde,  değerli bir şeyimiz kaybolduğunda veya çalındığında, ya da ne bileyim bir maçı kaybettiğimizde, bir işe alınmadığımızda, zam alamadığımızda vesaire vesaire... deriz ya : sağlık olsun!

insan sağlık olmayınca, bu söylenen sözün ne kadar değerli ve aslında yerinde olduğunu anlıyor hep. her şey düzelince, yine gündelik sorunlar başlıyor can sıkmaya ama işte kendinin ya da bir yakınının sağlığı riske girdiğinde, o "sağlık olsun" lafının en iyi dilek ve temenni olduğunu anlıyor insan.

çok şükür babamın ameliyatı iyi geçti. hafta sonları, annemi dinlendirmek ve evindeki işlerini yapabilmesi adına ben bekliyorum hastanede. şu anda da hastane camından, güzel bir bahar gününü seyrederek yazıyorum bu yazıyı, babam "hava güzel, gezemiyorsun" dedi demin, kucağındaki kırmızı kalpli yastığı ile uykuya dalmadan hemen önce.

aman be baba...

önce sağlık olsun da, daha baharın başındayız, her hafta sonu gezerim ben.

önce sağlık olsun da, işyerindeki problemlerim elbet bir gün biter, olmadı başka iş bakıveririm değil mi?

önce sağlık olsun da, bu ay değil, 3 ay sonra para biriktirmeye başlarız belki.

önce sağlık olsun da, şu 20 gündür hiçbir şey yemememe rağmen gitmeyen kilolar biraz daha kalıversin.

her şeyden önce, ama her şeyden önce, sağlık yanımızdan ayrılmasın yeter ki...

he bu arada kilo demişken ;)  yaklaşık 20 gündür 60.4 rakamında takılan tartı vardı, hatta evvelsigün akşam hastanedeki tartıda da 60.5 çıkmıştım. bugün yine çıktım burdaki tartıya, 59.6 dedi valla :) demek ki ben pes etmeyince (tamam meyve, light meyveli yoğurt filan yedim, 1+1 kuralına da pek uyamadım ama) vücudum pes etti ve kilo vermeye devam edecek.

herkese bu güzel, güneşli havada güzel bir haftasonu diliyorum :)

8 yorum:

Özlemden dedi ki...

güzelim geçmiş olsun.gündelik hayatı, olmadı-olamadı konularına o kadar takılı kalıyoruz ki, gerçekten önemli olan kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığını ancak böyle anlarda anlıyoruz.Anlıyoruz ki aslolan sağlık, gerisi boş.Umarım baban bir an önce sağlığına kavuşur, maaile daha nice güzel baharlar yaşarsınız:)
sevgiler

sewooo dedi ki...

önce sağlık olsun da altın çıkmasa da olur.
önce sağlık olsunda düğünde terslikler çıksada olur
önce sağlık olsunda işyerinde mutlu olmasakta olur
önce sağlık olsun da istediğimiz eşyaların bir kısmını sonrada alırız
önce sağlık olsunda zarar etsek fazla kredi çeksekte olur
valla bunları arttırabilirim tatlım o kadar bana uydu ki bu yazdıkların bugün bende hem isyan hemde sağlık olsun ne yapalım modundayım.ama kızıyorum içten içe tersliklere neyse diyoruz yaa sağık olsun:)
babana çok geçmiş olsun allah hepiminize sağlık sıhhat uzun ve mutlu bir yaşam versin.sevgiler...

DEFNE YAPRAĞI:)))))))) dedi ki...

çok çok geçmiş olsun arada bir sağlık olsun ne demek hayat bize sürprizlerle hatırlatıyor 2 sene evvel yaşadığım ciddi sağlık sorunumda nefes almanın sevdiklerimin yanında olmanın nasıl önemli olduğunu öğrendim gerçekten çok kıymetli bir söz sağlık olsun gerisi kolay:))))

GÜZİN dedi ki...

çook geçmiş olsun canım ya hakikaten basit bir laf ama cok güzel laf, sağlık olsun diyorum canım umarım sağlıklı oluruz hepimiz ailelerimiz..biran önce babacın iyileşsin canım öperim..

tuem dedi ki...

önümüzdeki aylarda tartıda 4.lere yaklaşmış, babişinle birlikte güzel pazar kahvaltısı yaptıktan sonra yuppyy yarın iş var diyerek geçireceğin günlerde yazarsın ama dediğin gibi önce sağlık olsun

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

canım çok sevindim, Allah en kısa zamanda şifa versin de çıksın babacın hastaneden :) sen de kendine iyi bak sen de sağlıklı ol... öpüyorum çok..

tubitos dedi ki...

canım çok geçmiş olsun gerçekten öyle önce sağlık

Taranis dedi ki...

Ayşecim çok geçmiş olsun tekrar

Umarım baban şimdi çok daha iyidir şimdilerde

Baharla birlikte herşey çok daha güzel olacak dediğin gibi önce sağlık olsun...