5 Şubat 2012 Pazar

From London!

Cuma gecesi geç saatlerde geldik buraya, sevgilim eşim hafta sonu için eşlik etti bana. ne yazık ki bu gece olan uçuş iptal olunca, erken gitti bugün, canım benim sadece 1.5 gün nasipmiş burda, ben şimdi yalnızım.

Londra nasıl?

bence çoook soğuk. bir de üstüne dün gece yağan delice kar eklendi, hayatımda bu kadar üşüdüğümü bilmiyorum.

ama Londra gerçekten görülecek yer, her sokağından ayrı bir güzellik akıyor gibi. dün Emre ile belli başlı yerleri gördükten sonra, bugün sabah Chelsea store'a alışveriş yapmaya gittik ama ne yazık ki geç saatte açılacakmış, hem de Chelsea-Manu maçının olduğu gün!!! sonuçta Emre boynu bükük döndü. Benze daha fazla Müze, tarih vs istemediğime karar verdim ve rastgele bir otobüse binip soluğu zenginlerin yaşadığı mahalleler olduğunu sandığım bir bölgede aldım. bayılırım bir şehrin, köşesinde kıyısında kalan yerlerini dolaşmaya :) başıma bunun için tatsız bir olay da gelmişti bakın Napoli'de ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte.

bugün daha çoook gezerim modundaydım ama nedense inanılmaz bir halsizlik ve baş ağrısı sardı beni (neden acaba? -2 derecede saatlerce kalmak olabilir mi? ) neyse kendimi attım Paddington'daki otelime. şimdi ısınıyorum biraz. birazdan çıkıp bir şeyler yiyip, eğer açık dükkan bulabilirsem Oxford Street turlayacağım (alışveriş merkezi kavramı kış için ideal bir olaymış, nedne burda yok kii? ). sonra da kahvemi alır ve caddede yürüyenleri gözetlerim diye düşündüm.

ama yine de hava güzelken gezmek ne büyük lüksmüş anladım dostlar :)

o zaman dönüşte resim ve anı paylaşmak üzere, hoşçakalın ! :)

4 yorum:

GÜZİN dedi ki...

süperr londraya aşık olmustum insallah birdaha gidebilirm..tadını çıkar soğukta olsa gez toz:)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

fotoğraf da çekiyorsun di mi canım onları da bekliyoruuuzz :D

Yasmin dedi ki...

Canım benim tadını çıkar...
Emre az kalabilmiş ama olsun...
Bize de Londro'yı şu fani ömrümüzde görmek nasip olsun inşallah...

lillarelli dedi ki...

ohhh sefan olsunnnn:)iyi gezmelerr:)