28 Kasım 2011 Pazartesi

Cuma'yı düşünme hiç bugün daha Pazartesi...

bildiğimiz Pazartesi sabahı...

güzel bir hafta sonu geçti cuma akşamı kardeşim ve Emre ile maç eşliğinde cips yemece, e Fenerbahçe de berabere kaldı, değmeyin keyfimize :)

cumartesi evi tertemiz yaptık, misafir ağırladık, yemeklerim ve sofram beğenildi, sevindirik oldum. gece 2'ye kadar sürdü muhabbet, e tabii arada Galatasaray-Sivas maçını da izledik, zar zor da olsa yendik, ama mutsuzuz takımdan... hele o Engin kaleciye kafa atıp kırmızı görmedi mi, nasıl dellendim.

pazar günü evde mayışmaca, hafta içine yemek planlamaca, akşam üstü tophanede nargile, akşam evde Beşiktaş-Trabzonspor maç keyfi ve de Pazar akşamı sendromumuz.

ve evet hatırlatmak gibi olmasın ama bugün daha Pazartesi.

mutlu haftalar...

7 yorum:

ayci dedi ki...

ben en iyisi mi maç yokken geleyim size :)

lamore del calcio dedi ki...

eheheh, şu an fark ettim, valla da 3 akşam da maç izlemişim. pazar gündüz de izleidk bişiler:) ya ama arka fonda tuttuk valla, hiçbiribi pür dikkat izlemedim. ben genelde gs hariç maçları fona açıyom, ütü yaparken dinliyom filan :p

sen gelirsen o maç kapanır, net ;)

Yasmin dedi ki...

pazartesilerden ama özellikle de bu pazartesiden nefret ediyorummm....
Depresif Yasmin'den selamlar...

gülümse dedi ki...

offff çok nalettt bi pazartesi yaşadım.daha beter bi salı yaşamak üzereyim:)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

valla aynı haftasonunu yaşamışız biz bi de cumartesi pazar iddia oynadık dolayısıyla premier lig la liga bundesliga belçika ligi ne varsa heyecanla izledik :)) yalnız lamorecum olmuyo böle fener berabere kaldı sevindik falan :D olmaz cık cık cık :D

lamore del calcio dedi ki...

yasmin sen de depresifsen öldük, hani genelde hepimizden pozitifsin ya :)

gülümse, evrene pozitif sinyaller gönder, salı daha güzel olacak, evet başarabilirsin :)

Hamide, ya napıyım ama sen o kısımları görmeden oku :p bu arada biz de madrid derbisi, münih maçı, getafe-fcb vıdı vıdı izledik ama yazmaya utandım. iddia da madrid derbisi 2/1 olur demiştik, ilk golü atletico attı atmasına ama dönmesi ikinci yarıya kalmadı be :)

Fido dedi ki...

hadi çarşamba oldu,cumaya 2 var :)


www.fido-land.blogspot.com