12 Aralık 2011 Pazartesi

bu hafta sonu...

Lamoreee bu hafta sonu...

ya Lamore diyince, yeri geldi gibi düşündüm, benim şu nick bildiğiniz yazıldığı gibi okunuyor, lamor diye değil, çok karışır da blogda da bulusun dedim bu bilgi :p

heh ne diyorduk? bu hafta sonu ben..

Cumartesi gibi koca ile beraber baba evinde güzel bir kahvaltı yapıp,

Anne, baba, kardeş alındı ve kardeşin sevdiceğinin ailesi ile tanışılmaya gidildi, yakında nişanımız var a dostlar. görümce olarak, nişan bohçası hazırlamam lazım, bari ben Tubitos'un bloğunda gezineyim gidip :)

Pazar günü ise evde mayıştık, hafta içi pişirmek için sebzeleri yıkadım, etleri ayırdım, kafamda planımı yaptım, çamaşırlar yıkandı ve serildi (kurutma makinesi sanırım iyi bir şey )  ve de akşama, pişirilmiş yemeği ile birlikte anne-baba geldi, afiyetle yedik veeeee:

oturup Galatasaray'ımızın Trabzonspor deplasmanı maçını izledik. bir kere daha anladım ki, Galatasaray iyiyse, ben futbol izlemeyi seviyorum arkadaş. ne özlemişim böyle oynadığımız günleri, önümüze gelene 3 tekme modunda devam ediyoruz, maçımız 3-0 bitti, gollerin ikisini bu sene Trabzonspor'dan transfer ettiğimiz Selçuk  ve Ceyhun attı :)

ve yine geldik kürkçü dükkanına. başlıyoruz çalışmaya şimdi.

iş güç haricinde ise, kardeşimin biricik sevgilisine "ne alsam" "ne alsam" ile geçen güzel bir hafta geçirmeyi diliyorum. istiyorum ki, kendini çok şanslı hissetsin, değerli hissetsin müstakbel gelinimiz:)

9 yorum:

pembe mor alg dedi ki...

görümce mi oldun ayşecim:)kardeşine mutluluklar

fuly dedi ki...

canım hayırlı olsun :) bi koşturmaca bitiyo diğer başlıyo desene :)))

gelininiz pek şanslı bu yazıyı okusa sanırım havalara uçardı :)

h.sonu bende misafir ağırlama misafir olma seremonilerini yaşadım bitmiyo bitmiyo bi türlü :)

sevdicek 8 gün dışardaydı cuma geldi bizde cmt ve pazar sabah kimslere gitmedik evde kahvaltı keyfi yaptık galibyet haberi ise haftanon bonusu oldu :))

lamore del calcio dedi ki...

pembe mor alg, aynen öyle valla, teşekkürler :)

fuly, ben de onu istiyorum, şanslı hissetsin kendini, benimsesin bizi çok isterim.

hafta sonu misafir ağırlamaya(dün annemlerin gelmesini syamazsak) ara verdim ben, nişan bir geçsin de, sana kolaylıklar valla, bayağı yorucu bu işler :)

8 gün ayrı kalmak zor olmalı :( ya sorma maçları aldıkça neşem yerine geliyor valla ;)

Elif'in Defterinden dedi ki...

Bana nedense bu bohça işleri her ne kadar geleneksel olsa da gereksiz masrafmış gibi geliyor, bohçalara harcayacağım paraları mutfak eşyalarıma harcamayı tercih ediyorum sanırım.Ah bir de benimkinin 4 ablası olduğunu düşünürsek tabi :) Size Allah kolaylık versin.

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

ben bu haftasonu... postunu sen de yapmışsın :D seninki de güzelmiş maçınızı izledim yükseliştesiniz tebrikler biz de az önce yendik sölemesi ayıp :D ay görümce mi oluyosuuuunnn :D hayırlı uğurlu olsun...

lamore del calcio dedi ki...

Elif, valla bence %100 haklısın. ben kendi nişanımd abahsini bile geç,rmedim, nişan elbisemi de gittim kendim aldım. yine de damat tarafı hediye olarak getirdi, ama diyorum ya lafı bile geçmedi, hatta sakın getirmeyn diye tembihlemeyi düşündüm ama itici olmak istemedim. ama kardeşimin evleneceği kızın ailesi böyle şeylere önem veriyor anladığım kadarı ile, önem veriyorlarsa da kendini değerli hissetsin istedim( değer bunlarla anlaşılmaz elbette ama karşı ailenin de tutumunu göz önünde bulundurmak gerekiyor bu tarz şeylerde, o yüzden ben önemsedim bu işi, güzel bişi yapmak istiyorum :)

hamide, ay evet daha gelin olduğumu anlamadan görümce oluyorum. dün gördüm, güzel yendiniz :p

bakimblog dedi ki...

benim sözde de nişanda da böyle nasıl sevindirsem diye düşünen bir görümcem yoktu maalesef. kız kendi derdine düşmüştü, normal karşıladım. ama bir yere yazdım tabii. neyseki kuzenlerim, arkadaslarım her asamada yanımdaydı da erkek tarafının parmagını kaldırmasına bıle gerek duymadık. geldiler, misafir ettik ve gıttıler :D

tubitos dedi ki...

ama ben lamor diye okuyorum onu aylardır :D kendi adımı görünce de pek mutlu oldum :) bohçada gereksiz şeyler alınmıyorki artık canım aldığımız herşeyi kullanıyoruz makyaj malzemesi kıyafetler filan :) modernleşti herşey ben çok önem verdim ya üstüme alındım :)))

lamore del calcio dedi ki...

tubitos senin bohçan pek bir modern ve havalı idi valla :) ben de öyle bişi yaptım, çok beğendi gelinimiz :)

Gamze, biz de uzak olduğumuzdan, genelde her şeyi kız tarafı olarak ayarladık. ama daha bi güzel oluyor sanki böyle :)