1 Aralık 2011 Perşembe

ve yarın Cumaaaa...

evet oflaya puflaya getirdim Cuma'yı...

en sevdiğim ikinci gün Cuma, çalışmama rağmen, çünkü umutlu oluyor insan, dinleneceğini, gezeceğini, tozacağını düşünüyor. birinci sırada ise elbette Cumartesi var benim için. Pazar günleri çabuk geçiyor, beni sinir ediyor, hadi üçüncü sıraya da Pazar'ın kahvaltısını koyayım.

en sevdiğim akşam da Cuma akşamı, çünkü biliyor ki, o gecenin dışında bir gece daha uzun uyuyacak.

bu hafta işten kafamı kaldıramadım.

oysa ne çok şey geldi aklıma yazacak, ama oturup toparlayamadım işte.

ama herkesi okudum ben. Yasmin'in depresyonda olduğunu, Gülümse'nin iş arkadaşları ile fotoğraf çektirdiğini, Hamide'nin makyaj yapmamasına rağmen hediyeler kazanıp, pembe mor alg in ise eşya beğenme sürecinde olduğunu okudum, gördüm.  gelinyolu gelinlik modeli, gelinliğin üzerine kürk modeli sergiliyordu, taranis papuçlarını paylaştı. daha sayamadığım bir sürü güzel paylaşımlar okudum.

e ben paylaşamadım ama üzüldüm çok :(

dönüşüm muhteşem olacak.

şimdi Cuma'nın içime doldurduğu enerji ve Perşembe'yi de bitirmenin mutlululuğu ile kız arkadaşlarla buluşmaya gidiyorum ;)

7 yorum:

Hestia dedi ki...

O zamaan iyi gezmeler, ben de ancak fırsat bulabildim, yeni bir ay geldi dedim yeni bir yıl yaklaşıyor dedim ve yazdım. Beni de yarın okursun artık:) mutlu cumalar diyeyim şimdiden:)

Taranis dedi ki...

tam beni anlatan bir yazı olmus hatta okurken acaba ben mi yazdım bu ya dedim :))

Canım kız arkadaslarla gecirilen güzel bir aksam, keyifli cumalar ve bol dinlenmeli haftasonları diliyorum sana şimdiden

cok optüm

pembe mor alg dedi ki...

sefan olsun güzelim:)beklemekteym yazılarınıii eğlenceler yarn sınavım var bana dua et:)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

kuzucum :)) sessiz ve derinden giderim ben diyorsun :)) valla yorumlarına katılıyorum tatlım benim sıralamam da senden farklı değil cuma gecesi, cumartesi günü ve pazar sabahı... pazar öğleden sonra ertesi günün garabetliği çöküyor insanın üzerine... bu arada dostum, derbi yaklaşıyor :D

Yasmin dedi ki...

Zaman bu akşam durabilirdi.... :) Çok isterdim valla, heleki okul anılarına girmek keyfimi yerine getirdi azıcık :)

gelinyolu dedi ki...

Seninle çok fazla ortak noktamız var, bence bi ara buluşmalıyız :)

gülümse dedi ki...

tatlım ben seni çoook iyi anlıyorum inanki.ben de acayip yoğundum.hatta önümüzdeki pazartesi çok ciddi ve önemli 2 toplantım var.şimdiden kastım kendimi.ama insanın aklı hep blogunda ve blogger arkadaşlarında oluyor değil mi:))merak etme anlıyoruz ve seviyoruz seni:))