14 Ekim 2011 Cuma

digiturk, gerçekten sevmiyorum seni!!!

evet sevmiyorum. satarken söylediğin fiyatla, 1 ay sonra (1 ay tüm kanallar açık ya) biz 5 büyükler ile spor paketi istiyoruz fiyatların çok farklı.

gıcıkkk oluyorum. hani yasa dışı yollara başvurmayalım diyorum. iki İngiliz futbolu, iki de aslında futbola dı altında bize izletilen oyunu - napalım milli duygular ve galatasaray- izleyelim diyoruz.

hani kombinemiz de var. bize "o zaman sadece Galatasaray'ı alın, istediğiniz fiyata gelir" deme. hayret bişi yaaa!! sadece deplasman maçı (ayda 2 maç) izlemek için ne vereyim o parayı.

resmen başta söyledikleri rakamın tamı tamına 20 TL üzerindeler aylık bazda. insan kandırmayı bu kadar açıktan yapmak nasıl bir şeydir anlamadım gitti.

almıyorum ya, almıyorum. Emre de ikna olsa da Spormax almasa keşke...

bu ülkedeki futbol zaten keyif vermiyor, bir de üzerine salak yerine konuluyoruz.

of çok sinirliyim...

neyse ki hafta sonu geldi.

4 yorum:

Taranis dedi ki...

Bana Emrah'ı hatırlattın... Bütün Gsm operatörleri, banka ve en son Digitürk müşteri temsilcileri ile kavga etti :) Sanırım bende artık sevmiyorum Digitürkü. Buarada evet ilk ay bütün kanallar açık olacak demişlerdi bizede ama bir çok kanal kapalıydı??

Yalancılar :)

gülümse dedi ki...

babam da yakasını zor kurtardı yemin ederim bu digitürkten.iptal ettirmesin diye telefon üzerine telefon...hatta kaç ay geçti geçen gün yine aradılar.ay ne yapışkan şeyler yaaa

S&A dedi ki...

ay canım ya nasıl bukadar seviyosun futbolu.bizde dsamrt var sırf lig tv olsun diye vestelin kampanyasıyla tv aldı eşim diğer odaya ve olay oldu.Tahammül edemiyorum maç izlemesine,haberlerine bile bakmasınaa..Hiç alışık değilim ben futbol olayına..Şaşırıyorum sana ;))

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

Fenerbahçeli olarak biz bu sezon zaten tepkiliyiz digitürke, sallayın gitsin :D