11 Ekim 2011 Salı

Dış mekan çekimimiz ve ekoseli hayallerimiz :)

fotoğraflarla devam ediyorum, son postum bu.

Aylin, yayınlarken şöyle not düşmüş o gün için:

Benim ekoseli hayallerim vardı, Emrenin yoktu. Ama Ayşe ve benim el birliğim ile birlikte hayallerimi gerçekleştirdik. Mutlu olduk. Çok acıkıncada tahinle ve cevizli gözleme yedik. Ve sarının içine mutlulugu gizledik. Kimisi bu mutluluğu Emrenin gözlerinde, kimiside Ayşenin gülüşünde tekrar gördü. Ben ise herşeyi kavunlara yoruyorum :)

ben ise her şeyi onun o güzel bakış açısına ve enerjisine yoruyorum :)


 



Alsancak-Karşıyaka-Yeni Foça Hattı ile karşınızdayım.

Ne yalan söyleyeyim resimlerimizi İzmir'de çektireceğimiz için biraz tereddütlüydüm, pek bilmediğim gezmediğim bir şehir.

evet denizi var, güneşi var, yeşili de var ama ben hep salaş bir çekim hayal etmiştim, sokak çekimi...

emre asansörün ordaki sokağa götürmüştü bayramda gittiğimizde, ama orası da çok kalabalık geldi bana.

sonra düğünümüze günler kala aklıma geliverdi, düğün yerini (yeri Emre'nin gönderdiği fotoğraflar ile onaylamıştım, sonradan gördüm de) görmeye giderken, bir "dibek kahvesi" molası vermiştik bir köyde. güzel evler, sıcak insanlar vardı.

"orası olmaz mı ki?" dedim Emre'ye, o da emin olmadan "hmm" filan dedi.

düğünden bir gün önce, kuaför provamın çıkışında, gittik ve keşif yaptık köyde. hani gelinliğe acımasam, çekim düğünden sonra olsa, ne harabeler vardı:)

hemen ok verdim, tam istediğim gibiydi her şey.

ben bu çekimi çoook önemsedim. ayakkabılarımı yaptırırken aklımda hep bu fotoğraflar vardı. zavallı Emre'yi Eminönü'nde "sarı şemsiye bulacağız huleynn" diye dolaştırırken de, napıyım çok seviyordum şemsiyeli fotoları. şemsiyeyi oldukça zor bulduk, eh biraz da ederinden çok verdik ama sağlam şemsiye valla, bugün bizzat kullandım. Emre şimdi neyin fiyatını sorsak "ooo o paraya 5 şemsiye alırız, aaa olmaz valla 2 şemsiye alırım o parayla" modunda :)

Aylin Emre'ye de "sarı ekoseli çorap bulsak" dedi, hemen araştırmalara koyuldum, yoktu, yoktu ve yoktu. her çorap mağazası "sarı ekoseli erkek çorabı" dediğimde anlamaz gözlerle baktı bana. çözümü gs store'da ve Aylin'in yeteneğinde buldum.

duvağım uzun olmalıydı ki, fotoğraflarda uçsun, rüzgar yoktu pek ama Aylin halletti :)

bu çekimde içimde kalan tek şey, arkadaşlarımla pozlar istemiştim, hani şu ayakkabı altı yazarken, tüm grupla beraber vs vs. zamanı onun için ayarlayamadık ama Aylin akşam düğünde bişiler yapmaya çalıştı.

Aylin'in ekoseli hayalleri, benim sarı mutluluk hayallerim gerçek oldu.

Mavişehir'deki bir iskele bizim için özeldi, burda birkaç poz çekilme önerim dışında her şeyi Aylin seçti, iyi ki seçti:) gerçi iskelede başka gelin-damat vardı ama biz kıyısından köşesinden çekildik işte.

swiss otelin bahçesi de dış çekimler için muhteşem bir yeşil, akıllarda bulunsun.

ve Yeni Foça'nın Kozbeyli Köyü... şiddetle tavsiye olunur, he dibek kahvesi içmek hem de resim çekmek için. teyzeler e-mail adreslerini verdi, fotoğraf yollayın diye:)

Aşağı birkaç resim ekledim, o kadar fazla var ki:) Ama Aylin'in seçip, üzerinde çalışıp, yayınladıkları, için, zamanı olanları şu linke beklerim :)

http://www.fotografcekmecesi.com/2011/10/ayse-bozkurt-emre-ozguven-izmir-dugun.html

Swiss'te :





İskelede'de :) - Mavişehir

ve Kozbeyli :)



düğünden de ekleyelim :)







Linktekiler çok daha güzel, bakın yahu onlara :)


Ayçi, seni seviyoruz :)



24 yorum:

.ankara düşleri. dedi ki...

bütün fotoğraflar çok çok güzel canım :))
hep böyle güzel ve mutlu kalın :))

gülümse dedi ki...

eniştenin şemsiye iğnelemelerine çook güldüm yaaaa:)))ya bi de benim annem daha bırak laptopu masaüstü bilgisayarın nasıl açılacağın bilmiyor,teyzelerin nasıl e-mail adresleri oluyor yafffff:))))

lamore del calcio dedi ki...

ankara düşleri, teşekkürler canım. aynı dilekleri senin için de diliyorum :)

gülümse, valla anlamadım. aylindeki son resimde görülen teyzeler balkonda, Aylin kart verdi ama ikna olmadılar katiyen, yazdı getirdi valla e-mail adresini :)

lamore del calcio dedi ki...

bu arada şemsiye bayağı geyik oldu, 2ay oldu o şemsiyeyi alalı ama yok bizimki unutamadı:)

fuly dedi ki...

her çekimde bi teyze mutlaka oluyor :)) şemsiye süper bende de bi adet mor üstüne beyaz puantiyeli var eminönünden alınma kısmet bakalım :))

resimler süper gelinlik süper ortam süper :)

benimde topuzum haala serzenişlere konu olur. malum gelin saçı normalden daha farklı fiyatta olunca... çekimlerde duvağımı fazla çekti arkadaş ay ay topuzum diye seslendim. damat "çek çek sağlam olması lazım çok para virdim ben ona" dedi tabi koptuk hepimiz :))

Turta Tadında Yaşamak dedi ki...

fotograflar çok şeker olmuş canım, mutluluk enerjiniz taşmışş ekrandan fırlıyor sanki :)
gelinlik altına renkli ayakkabı olayı daha önce moda olsaymış keşke, aklım kaldı wallai ;) çok şık olmuşş..

lamore del calcio dedi ki...

fuly, puantiyeli şemsiye mi, aman tanrım, muhteşem olur :)

topuz olayı süpermiş:) valla ben saç konusunda tsararuflu bir gelindim, aslında ortalama bir gelibaşını vermeye hazırdım ama aksilikler oldu ve sonucunda bir baktık ki, hem madden hem de manen kardayız:) önceki postlarımda yazmıştım bak;)

güzel yorumların için saol, aah ah ben gelinliğmi yine giymek istiyom be yaa...


turta tadında yaşamak,
aslında artık moda sayılsa da yine de çok gelin tercih etmiyor renkli ayakkabıyı hala. Aylin, birileri renkli giyse de çeksem modunda hep:) ben nikahta beyaz bir ayakkabı tercih ettim, ama düğünde kararlıydım,sadece fotolarda değil, tüm düğün boyunca sarı sarı dolandım ortada:)

fuly dedi ki...

çok araştırmaya fırsatım olmadı malesef baba evim iş yerim yeni evim alabildiğine saçma yerlerde olduğundan bin parçaydım o yüzden en güvendiğim yere gittim sonuç harika;) ben inşallah yeniden giyeceğim seninde önceki yazıları okudum seni aramamaları vs.. ben dedüğüne 3 gün kala gelinliğimi değiştirince evde asmaya fırsat bile bulamadım nedense kaldı içimde ukte.. cmt teslim aldım pazar evlendim :)

lamore del calcio dedi ki...

oy oy oy :)

olsun nolcak, şimdi sende değil mi gelinlik? bence asın ve çekin Aylinle;)

bu arada herhangi bir şeye ihtiyacın olursa mutlaka haber et,şemsiye saç tokası, çorap, fikir vs vs :) bunlarla ciddi kafayı sıyırdım da ben son aylarda:)

fuly dedi ki...

gelinlik bende gelinlik hikayem yılan hikayesi :) bakıp bakıp duruyorm evde satım :) ayciyi bekliyorum çekecek çok şey var daha;)

tamam canım sorarım çekimle ilgili bende de fikir ve mekan önerisi çok :)

kendi çekimimde de şöle yapalım böle yapalım dedikçe fotolarımı çeken arkadaşım makineyi bırakıp "bilen insanla da çekim en zormuş yeaa" diye geyik yapmıştı çekmiyom len diye:))

düğünü atlatan herkes için derin bi oh çekme zamanları :) koşturmca vs hepsi gitti bittiii :))

lamore del calcio dedi ki...

aynen valla, derin bir oh, ama yine bir hüzün:)

allam tüm bu tatlı hazırlıklar, "ee ne pişirceksin" e dönüyor :)

olsun bu da güzel..

fuly dedi ki...

ha ha :) sonra akşama maçaşırları asmam gerek bulaşık makinesini boşaltmam gerek yemek yapmam gerek ve hepsini bi akşamda yapmam gerek düşüncesi kemiriyo beynini :)

aycinin bana dediği gibi "kulübe hoşgeldinnnn"" :))))

tuem dedi ki...

dünden beri gülen yüzümün sebebi oldunuz huluside kahkahayı patlattım emreye de çoraplar çok yakışmış çok güzel olmuş tüm fotoğraflar bayılanzı oldum :)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

cannııııım senin fotolarını da çok beğendim yaa hiç izmir gibi değil buralar bence harikalar ayrıca ne güzel aklında ne varsa hepsini yapmışsın hem bak arkadaşların da fotolar konusunda seni hiç yalnız bırakmamışlar... allah sizin de mutluluğunuzu daim etsin canım :D

lamore del calcio dedi ki...

fuly, napalım, hoşbulduk :)

tuem, komik kızım di mi ? :) çok teşekkürler canım

Hamide, bizim düğün günü Göztepe-Karşıyaka maçı vardı, biz anında uzaklaştık valla İzmir merkezden, yoksa Konak filan poz alcaktık :) saol canım

tubitos dedi ki...

canım çok güzelsiniz çok tatlısınız siz. Ay sarı detayların yok mu beni benden aldı. Emreyle ne güzel bir frekans yakalamışsınız ben hayatta giydiremem benimkine sarı çorap falan :) Nişan çekimleri sırasında deli etti beni :) maşallah maşallah allah nazarlardan korusun..

Aylinin yazdığını görmüştüm aa dedim bizim Lamore umuz bu :) Fotğraflar harika Aylinin emeğine sağlık.. Tek başına mı çalışıyor yardımcı falan var mı? Zor iş yaww.. Bu arada teyzelere koptum yaa nasıl köy o öyle hahaha :)
Öptüm kuzumu

lamore del calcio dedi ki...

Tubitos, çok saol canım. İnan Emre ye giydirmek de kolay olmadı, ama almıştım, ve o an giy deyince böyle en zevimli halimle bakıp, Aylin de "kariyerim için çok önemli" diye işi abartınca, çocuk giymk zorunda kaldı :)

Aylin tek çalışıyor canım ama yardım alıyor tabii. mesela biz de gelin şoförü yardım etti. hatta çekimlerin bir kısmında kardeşim de arabası ile bizi takip etti, o da yardım etti bazen.

S&A dedi ki...

tatlım tüm resimler muhteşem ötesi resmen yaaa.Maşallah kıskandım resmen :)) ama çok şanslısın böyle resimlerin olduğu için.Ama en önemlisi doğallık bence,doan ve içten gülümseyişiniz ve bunun yakalanması..Ben dış çekim yaptığımız gün canım çok sıkkın olduğundan içten şekilde gülümseyemedim ve bukadar sıcak ve içten resimlerimz olmadı ne yazıkki.MAşallah size kavunlar,ekoseli çorap,sarı şemsiye herşey ama herşey çok yaratıcı ve eğlenceli görünüyor..Ömür boyu mutlu olun ve böyle içten gülümseyin inşallah ,)

lamore del calcio dedi ki...

S&A, canım çok saol:)

ama senin de balonların süperdi bence, çook güzel bir gelin olmuştun :)

hepimiz mutlu olalım inşallah....

Adsız dedi ki...

ayyyyyyyyy cok tatli bir ciftsiniz ve nekadar tatli bir gelinmisin sen öyle, cok begendim fotolari!!! Allah mutlu mesut etsin sizi insallah, bir yastikta kocatsin : )

lamore del calcio dedi ki...

viva çok teşekkürler :)

zeys dedi ki...

Cok guzel butun fotograflar bayildimmm yeni kesfettm blogunu hersey cok guzel..takibe aldim hemennn:)) sevgiler...

http://zeysfashionroom.blogspot.com/

lamore del calcio dedi ki...

hoşgeldin Zeys :) çok teşekkürler...
ben de senin bloğuna bakmak için ışınlanıyorum hemen...

Grace Happy dedi ki...

cok guzel fotograflar aycanın ellerıne saglık ama sızlerde cok guzel gorunuyrsunuz masallah