10 Ekim 2011 Pazartesi

Düğünümüze hazırlanıyoruz ( Grand Efes Swiss Otel- İzmir)

Gelinler bilirler, ya kuaförde saçın başın yapılır, gelinliğini giyer ve gelin olarak çıkarsın,

ya daaa, bir otelde giyinirsin, kuaför vs oraya gelir.

ya da benim gibi yaptırırsın saçını başını ve rahat mutlu bir yerde giyinirsin.

evet ben hem nikahımda hem düğünümde 3.yü seçtim. zaten nikahımda mecburdum ama şu postuma yeniden , yıllarımın geçtiği odamda gelin olduğuma çoook mutlu oluyorum.

izmir'de ise, Swiss'te hazırlandık biz. hem sabah ordan yola çıkacaktık, eşyaların orda toplanması mantıklı idi. hem fotoğraf çekimi için oda daha müsaitti, hem de otelin yine çekim için güzel bir bahçesi vardı :)

zaten demiştim, bizim damat trafikte kaldı, biz otele kendi imkanlarımızla geldik :) sonra lobide azcık bekledik.


Bu arada Emre, gelin şoförümüz ve kardeşim de geldi, çiçekleri arabada bırakmışlardı, bizim Umut dayanamadı, gitti ve getirdi çiçekleri. biliyorum bu sahneler genelde damadın geline çiçek vermesi şeklinde olur, ama bizim damat şaşkın işte. Umut seni seviyorum :)




lobide oldukça bekledik. aslında şimdi düşündüğümde, bu beklememiz sebebi ile gündüz gözü ile düğün yerine uğrayıp fotoğraf çekilemedik. hatta annemlerin yanlışlıkla biraz arkada kalan masasına müdahele edemedim, falan filan... bir de kızların bir an önce dönüp hazırlanmaları gerekiyordu filan, epeyce beklettiler doğrusu beni lobide, kafamda duvağımla, erken check in'den vazgeçtim, bir saat de geç aldılar. neyse ki o gün çok neşeliydim de, takılmadım buna :)

işte odamızda hazırlanırken birkaç kare daha, yine elimden geldiğince Aylin'in yayınladıklarından değil, CD'deki yüzlercesinden seçiyorum :)


 
davetiyelerimiz her yerde :) Serpili anmak istedim yine, kaç akşamını verdi şu fiyonklara :)
bakalım kimler yazılmış ayakkabı altına ? dikkatli bakalım ama :)


damadı da giydirelim :) canım kardeşim de yardım için burda ;)






veee birkaç detay fotosu:)



o zaman artık fotoğraf çekimine, ordan da düğünümüze gidebiliriz :)

12 yorum:

gülümse dedi ki...

gördüm gördüm evet adımı gördüm:))))daha doğrusu nickimi ama o da ben sayılır değil mi:)))silindi mi acabaaa???:))

lamore del calcio dedi ki...

:) eser kalmadı, o kadar çok oynadım ki:)

bu arada şimdi baktım ve, duyguu yu atlamışım dedim, hay allah ya, nikahta liste yapmış ve onu da yazmıştım, bu liste mantıklı bir şeydi işte :(

tuem dedi ki...

inanmıyorummm adımı gördümmm nasıl mutlu oldumm burda olsan sarılırdım sana hihiii teşekkür ederimm peki en önemli soru silindi mi ??? :):): şimdii buraya çok ama çok güzel olmuşsun yazıcam ama yetersiz kalıcak çünkü doğal icten samimi süper ötesi aşk dolu gelin olmuşsun hani olur ya süzülürler yapmacıktan gülücüklere bürünürler falan sende tam tersi herşey içten çok sevdim düğünüzü birazda dans ederken oynarken görelim :)

Hestia dedi ki...

Çoook şaşırdımm ya delisin senn:)Ben de onu yazayım abla diye çığlık attım ablam da "Evlenmiş kızım o artık yazamazsın" dedi. Ay gülerken gözümden yaş geldi inan:)) Bu güzel jestin için çok sağol, canımsın ya>)

Yaşasın ilk ben silinicem!!!

lamore del calcio dedi ki...

tuem, silinmek ne kelime, ayakkabının altı tamamen gri-kahve arası bişi oldu, mürekkep diye bişi kalmadı :) biliyorsunuz ben ayakkabıları çıkarmayı unuttum (yanımda yedek ayakkabı vardı bi de) ve hep bunlarla oynadım :)

hestia, ne demek canım ya :) evet sen beni yazamazsın, kikiki. ve evet çok az kaldı, ilk sen siliniyorsun ;)

Hestia dedi ki...

Bi sonraki postunda semsiyeli fotoların var sanırım benim de olacak:) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama bu yağmurların dineceği yok ne yapacağım şimdi ben:((

lamore del calcio dedi ki...

hestia, bugün senin postunu görür görmez bildiğim tüm hava durumu sitelerine girdim, sana güzel haber vermek için:( düğün yerin kapalı di mi? fotolar için de, elbette sağanak yağmıcak, zaten öyle görünmüyor, eğer bulabiirsen dantelli, beyaz bir şemsiye senin country tarzına göre değil mi sence de? geçen sene en yakın arkadaşımın, temmuz ortası düğünü yağdı :( açık düğünü kapalıya taşıdık, fotoğraf çekiminde 10 dk kadar yağmış, dantelli şemsiye ile çözmüş fotoğrafçı olayı, çoğu fotoğrafçıde oluyormuş bu. yine de tüm pozitif enerjimizi toplayalım ve o gün o yağmuru yağdırmayalım di mi? yağsa da artık boşveer... hiçbir şey o gün pozitif olmanı engellememeli, hiçbir şey :)

Çeyiz Kız dedi ki...

aman yarabbiii tatlım benide yazmışsın :) nasıl mutlu oldum ve şaşırdım anlatamam. güzel heyecanlı bu yazılarını henüz okuyabiliyorum.ofiste herşey yasaklandı maalesef :( neyse çok çok güzel anılar olmuş. O güleç yüzüne ben hayranım maşallah sana size :)

lamore del calcio dedi ki...

Çeyiz kız, darısı başına der ve teşekkür ederim. benim eski şirketimde de yasaklıydı, of ya halbuki insanları sınırlayarak iş yaptıramazsın, vakti olan/ ya da vakti olmasa da iş yapmak istemeyen adam bloga giremezse gider gazete okur di mi?

tubitos dedi ki...

caaaanımmmmmmmm çok mutlu ettin beni nasıl sevindim anlatamam. silindiğine göre evde kalmıyorum oleeeeyyy :))) çok güzel fotolar yaa ay ne desemki çok beğendim çoookk

lamore del calcio dedi ki...

tubitos, daha güzelleri snein olsun canım :)

valla ayakkabı altına beni yazamazsın tabii ama ben sana birkaç ismi verebilirim o zaman :p

Adsız dedi ki...

çok güzel pozlar, detaylar harika, cıvıl cıvıl. Bir ömür mutluluklar!!