4 Ocak 2012 Çarşamba

gelinlik telaşı volume 3 ve yılbaşından birkaç kare :)

cumartesi yoğun bir gündü.

cuma akşamından gelen Umut ve Çanka ile sıkı bir kahvaltının ve akşam için sofrayı genel hatları ile hazırlamamasın ardından, kocaları bırakıp, diğer kızları da yanımıza alıp kendimizi Nişantaşı'na attık.

hedef Pronovias ve Beyaz Butik :) Şero giydi, biz baktık, bir ara hatun gelinliğin içinde sıkılıp eteklerini tekmeliyordu, kopuyorum bu kızın bu daralmalarına.

aslında Pronovias'ta iki model beğendik, Beyaz Butik'te de.

ama bu sene evlenecek gelin adaylarına can sıkıcı bir haberim var, Pronovias ciddi zam yapmış gelinliklere. Şöyle ki, 2010 yılında Umut aldığındaki € fiyatı biliyorum, kendim aldığımda € kurundan dolayı bir fark ödedim (aslında ciddi fark, € %20 civarı artmıştı) ben, ama  benzer tarzda modellerin € fiyatları yakındı (hatta rakamı da vereyim 1250-1550 € arası). bahsettiğim tarz, danteli, pırıltısı, işi olmayan; ipek gibi özel kumaşlardan yapılmayan (yoksa Pronovias'ta tamamen ipek olduğunu, "pek beğenmedim ama aklımda bulunsun" dediğim bir modelin fiyatını görünce anlamışlığım var) modeller. Şero'nun tarzı bana epeyce yakın. neyse özet geçiyorum, € fiyatlarında ciddi artma var. baktığımız en ucuz gelinlik 2000 € idi, beğendiğimiz modeller arasında en içimize sinen ise 2500 € gibi bir rakamdı. biraz moralimiz bozuk çıktık ama Beyaz Butik'te beğendiğimiz bir modeli kafamıza yazmıştık, bakacağımız yerler de vardı, e en kötü ihtimalle parayı basıp alacağı Pronovias modeli de mevcuttu :)

gelinlik bakmayı özlemişim valla. bana kalsa, gelin olacağım yine diyip mağazalarda deneyesim var ama herkes bana deli gibi bakıyor böyle diyince. şero için Türkiye'ye 2011'de giriş yapan Beymen Bridal'den, oldukça güzel markaları Türkiye'ye getiren Weddies'e kadar bir araştırma yaptım ve gidilecek yerleri çıkardım:)

gelinlik macerası ardından kendimizi Nişantaşı'nın süslü sokaklarına attık, zamana kahvesinde çilekli milföy yiyip, yılbaşı için ışıklandırılan caddede fotoğraflar çektirdik.

taa ki Çanka arayıp "biz iki balta yeni yıla girmek üzereyiz ve karılarımız yanımızda yok" diyene kadar. aa evet evliyiz biz ya, artık eve gidip akşam için hazırlıklara devam etmek lazımdı :)

çook güzel bir soframız vardı, küçük evimiz tam 9 kişi için yeni yıla merhaba mekanı oldu. sofranın resimleri makinemde kaldı, artık ayrı bir post yaparım onu:)

yine de elimde olan birkaç foto ile bitireyim yazımı.

Nişantaşıı :)


Yeni yıl pastamız :)


taçlı kızlar. Selin'in kafasındaki biraz hafıza zorlaması ile hatırlayabiliriz :)


düşünen adamlar :)

az önce düşünen adamlar :)



bu arada resimlerde gördüğünüz evime SJ Home'dan şu yastık ne hoş olur değil mi? merak ediyorsanız ve çekilişe katılmak isterseniz TIK TIK !

3 yorum:

pembe mor alg dedi ki...

bebek iyi yıllar ben de istanbuldaydm nişantaşına gtmediğpim için bi kere daha pişman oldum valla

tubitos dedi ki...

ayy hadi hayırlı uğurlu olsun ben de yakında başlıcam bakmaya :)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

kuzum oleg cassiniye baktınız mı dediğim gibi orası çok uygun :) yeni yılınız da belli ki çok eğlenceli geçmiş iyi mutlu güzel yıllar canım :D