2 Ağustos 2011 Salı

dilek ağacı

geçenlerde eminönü'ne bir şeyler almaya gittiğimde, anı defteri de baktım. beğenemedim filan. sonra geldim, internette araştırırken, dilek ağacı şeklinde bir konsept olduğunu gördüm. ağacı süslüyorsun, minik minik kurdelalar ve not kağıtları bırakıyorsun, herkes yazacağını oraya yazıp ağaca asıyor, valla çok sevdim bu fikri :)

hatta direk mekanın ağaçlarından birini kullanmamıza mekan sahibi ne der acaba, sonradan sökeceğiz sonuçta :)

4 yorum:

pembe mor alg dedi ki...

tatlım bence gümüş rengine boyalı bir küçük ağaç al ben de bi yerde görrmüştüm mükemmeldi kesin düğünümde yapacam hem evin dekarasyonına da renk katar mutluluklar;)

lamore del calcio dedi ki...

evet onu ben de görmüştüm, süperdi. eğer mekan sahibi izin vermezse, ben de girişe böyle bir ağaç ve masa koyarım, evet şimdi de bir ağaç arama işi çıktı :)

gelinyolu dedi ki...

harika bir fikir canım :) Eylül'de evlenecek bir arkadaşım da dilek ağacı almayı düşünüyor. Euroflora'da buldu o, demirden ağaç.. Ama hala araştırmaya devam ediyor, güzel bişeyler bulursan bizi de haberdar et :) sevgiler..

lamore del calcio dedi ki...

gelinyolu, euroflora'ya bakacağım, çok teşekkürler :)
benim diğer alternatifim ise, eminönü, ordakileirn yapmayacağı bir şey yok, orda her şey bulunur, eğer güzel bir şey bulursam mutlaka haber veririm :)